Het Seminar

Zenderen

Scroll naar beneden voor meer informatie

Ongedwongen genieten van eigen producten van hoge kwaliteit!
Eten bij Het Seminar is niet alleen een avondje buiten de deur eten. Het is een beleving van binnenkomst tot vertrek. Deze beleving komt tot stand door het idee achter het Seminar en het Ideaal; Van Grond Tot Mond'. Het menu komt elke 2 maanden tot stand met behulp van onze eigen groenten, vee, zuivel en zoveel meer! Alles wordt zelf verbouwd in onze tuinen. De runderen, Gasconne varkens en kwartels van het land gecombineerd met onze eigen (vanzelfsprekend seizoensgebonden) groenten en kruiden zorgen voor prachtige gerechten die laten zien waar producten van eigen land tot leiden.
Of men nu gaat voor een à la carte keuze van 4-gangen of zich juist laat verrassen door een verrassingsmenu. Alles is mogelijk. Vanuit de keuken proberen we vaak te werken met items en gerechten buiten de kaart om gasten zo te verrassen. We willen graag de keuze bij de gasten laten in wat zij graag willen eten, hierom gaan we graag met hen in gesprek wat ze wensen. Elke 2 maanden veranderen wij de menukaart om op deze manier goed in te springen in welke producten dan van topkwaliteit zijn en van het land komen!
Deze menukaart proberen we dan ook weer te combineren met onze wijnen. De wijnkaart die we voeren bij het Seminar is klassiek en uiteraard gericht op de keuken om hierin mooie wijn-spijs combinaties te maken. Verder proberen we altijd te verrassen door naast het klassieke stukje soms ook wat onbekendere regio's en druiven naar voren te laten komen. Daarnaast proberen we wel altijd rekening te houden met ons concept; duurzaam! Hierom wordt er ook altijd bij onze leveranciers gevraagd om goed te kijken naar hoe de wijnboeren werken en juist meer de kleinere wijnhuizen aan bod te laten komen!
Dit alles bij elkaar zorgt voor een culinaire avond bij het Seminar. Toch proberen we deze culinaire avond zo laagdrempelig mogelijk te benaderen met uiteraard een knipoog naar de eitquette. Gastbeleving staat voorop, we proberen de gasten zoveel mogelijk het warme thuisgevoel te geven!

Waardering

Smaken van

Overijssel

Keuken

Biologisch, Werelds, Frans

Faciliteiten

Private dining ruimte, Lounge, Open Keuken
Ruim opgezet restaurant met hoge en lage zit en ruime banken
Lift, grote parkeerplaats, invalide toilet
Uitgebreide wijnkaart met grote selectie open wijnen

Menu opties

A la carte en verrassingsmenu

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

17:00/21:00

Donderdag

17:00/21:00

Vrijdag

17:00/21:00

Zaterdag

17:00/21:00

Zondag

Gesloten

Contactgegevens

0617489181
info@hetseminar.nl
Ben jij een restauranteigenaar?

SmakenVan schrijft over plekken waar
passie, ambacht en kwaliteit samenkomen.

Herkenbaar in jouw restaurant?
Meer informatie →

Onze partners