fbpx

*Online besteld? Gratis verzonden door heel Nederland!*

Borgerder stoofpotje
(4 personen)

Ingrediënten:

-1 kg malse runderriblappen

-1 liter water

-200 ml. Rode wijn (merlot)

-250 gram grof gesneden uien

-200 gram gesneden champignons

-1 pot cocktail zilveruitjes

-20 gram vleesbouillonpoeder

-1 zakje bruine juspoeder

-Zout/peper

Bereidingswijze:

1.Snij de riblappen in blokjes van ongeveer 5 x 5 cm.

2.Stoof de gesneden riblapblokjes in het water met de rode wijn in circa 3.5 uur gaar.

3.Giet, als het vlees gaar is, af in een zeef en vang de bouillon op in een grote pan.

4.Breng de bouillon weer aan de kook en voeg daar de gesneden uien, champignons en de cocktailuien toe.

5.Laat dit circa 5 minuten zachtjes koken.

6.Maak dit geheel op smaak met de vleesbouillonpoeder, het zakje bruine juspoeder en een snufje zout en witte peper.

7.Voeg de gegaarde riblapblokjes toe en spatel voorzichtig het geheel tot een mooie egale massa.


! Tip: Heerlijk met aardappelpuree of rijst.

Eet smakelijk, geniet er lekker van.

Ontdek na dit óók onze andere heerlijke culinaire recepten in onze boekenreeks

  • All
  • Bundeldeals
  • Cadeaukaarten
  • Kookboeken

Ontdek de voordelen van SmakenVan

Gratis bezorging

Gratis bezorging door heel Nederland

Gemakkelijk en veilig

Betaal veilig en snel met populaire betaalmethodes

Snelle levering

Op werkdagen voor 23:59 besteld,
binnen 1-2 dagen bezorgd

Ook te vinden in:

© 2022 SmakenVan

0
    0
    Winkelwagen
    De winkelwagen is leegTerug naar de webshop